Vlasnik vile Jelena izrešetan u Glavnoj ulici

Večeras je u Glavnoj ulici u Kragujevcu, nešto pre 21 časa  ubijen Nikola Zečević Zeka (45), vlasnik vile Jelena. Kako nezvanično saznajemo, na njega je pucano u sačekuši iz pravca Velikog parka, ubica ga je ispalio 5 hitca u vrat, grudi i stomak, a potom pobegao u sporednu ulicu gde su ga kolima čekali saučesnici. Zečević je na licu mesta davao znake života ali je preminuo na putu za Klinički centar. Policiske snage su odmah reagovale i “blokirale” centar grada i izlaze iz grada.

Povodom ovog događaja, gradonačelnik Nikola Dašić je u ponoć svim medijima poslao hitan poziv emailom, za konferenciju koja će se ovim povodom održati sutra u 11 časova u Svečanom salonu Gradske uprave, što može da bude pokazatelj da ima šta da saopšti, odnosno da je istraga već dala rezultate .

Zečević je važio je za opasnog momka, koji je učestvovao u oružanim obračunima u gradu. Portal Ucentar.rs navodi da je pre deset godina Nikola Zečević ranio sina vlasnika jedne poznate Kragujevačke menjačnice. Na nejga je Zečević ispalio ukupno šest metaka i odležao je višegodišnju zatvorsku kaznu u zatvoru u Požarevcu. Po izlasku počeo je da se bavi trgovinom nekretnina, a postao je i vlasnik ugostiteljskog objekta „Vila Jelena“ u centru grada..

Leave a Reply

Your email address will not be published.