TOKOM DVA DANA PROTESTA U KRAGUJEVCU PRISUTNIMA SE NIKO OD POLITIČARA NIJE OBRATIO – NIJE FILOZOFSKI ĆUTATI

U protekloj predizbornoj kampanji  bili smo svedoci uzburkale aktivnosti lokalnih političara. Nekako niizčega, nastala je opšta jagma i metež. Odjednom su svi počeli preterano da se brinu za probleme gradjana, obilaze mesne zajednice, organizuju press konferencije, obećavaju asvaltirane ulice, nove bandere, sredjuju parkove , dele listiće, obijaju pragove glasača, zovu telefonom i kamče glasove.

 Sada kada su završeni izbori, kada je “udarila korona” i kad se 1000 Kragujevčana i 20 mladih huligana skupilo ispred zgrade Skupštine grada, nema ni “300 Kragujevčana” ni Zeke s bilborda, ni Sladjana Rakića, ni Verka, ni Edisa Durgutovića,nema nikoga pa ni pobednika Nikole Dašića, iako živi u soliteru iza opštine… teško mu da sidje da se ljudima obrati i da ih pita šta ih to muči i u čemu je problem.

Nema čak ni Radomira s figurativnom motkom za gradjane, svi su u “foteljama” utonuli u postizborni san i više se ne interesuju za probleme gradjana! Briga ih za tu šačicu od 1000 ljudi ispred opštine, jer bar dve godine im neće biti potrebni njihovi glasovi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.