Šoping centar Kragujevac Plaza slavi rođendan

Uvertira pred rođendansku žurku biće 21. marta, kada će se održati prolećni dečiji maskembal

Šoping centar Kragujevac Plaza
Šoping centar Kragujevac Plaza

Kragujevac Plaza proslavlja svoj rođendan 23. i 24. marta uz bogat edukativno-zabavni program. Tim povodom svi posetioci će uživati i u koncertu grupe Lexington bend, sjajnim popustima novih kolekcija omiljenih brendova kao i brojnim iznenađenjima koja ih očekuju na samom događaju.

Uvertira pred rođendansku žurku biće 21. marta, kada će se održati prolećni dečiji maskembal. Mališani iz predškolskih ustanova u originalnim dečijim kostimima prošetaće kroz šoping centar, pokazujući svoje ekološke maske okupljenim prolaznicima. Istoga dana priprema se i veliko otvaranje DM radnje, a povodom toga posetioce očekuje nezaboravna DJ žurka i dečije animacije koje će obradovati najmlađe.

Sve goste Kragujevac Plaza centra koji dođu na rođendan 23. marta dočekaće Duh iz Aladinove čarobne lampe i poželeti im dobrodošlicu. Da je ovaj šoping centar pun iznenađenja dokazaće i plesni performans i animacija svetlećih vila i robota koji će zabavljati goste.

U renoviranom restoranskom delu objekta, posetioci će uživati u specijalanom rođendanskom kutku gde ih, pored radionice poklona, očekuje i torta želja na kojoj mogu ostaviti rođendansku čestitku, a i učestvovati u nagradnom konkursu u okviru koga ih očekuju vredne nagrade.

Program za subotu, 23. mart
14.00-17.00  Duh iz čarobne lampe
14.00-17.00  Vile i roboti
15.00-19.00  Rođendanski kutak
16.00-19.00  Zabavni program na bini
17.30-18.00  Takmičenje “Muzičke stolice”

Narednog dana, od 15 časova, svi koji budu želeli moći će da učestvuju u radionici Muzeja iluzija koja nosi naziv “Mozgaonica”. Cilj radionice jeste da posetioci razvijaju svoje moždane vijuge kroz zabavu i igru, otkrivajući rešenja kroz logičko-didaktičke igrice.

Program za nedelju, 24. mart
15.00-18.00  Dečija radionica “Neguj stil od malih nogu”
15.00-18.00  Mozgaj u “Mozgaonici” Muzeja iluzija
           18:00  Koncert Lexington benda

Leave a Reply

Your email address will not be published.