Siguran provod: poklon ulaznice za Music Week uz vakcinu

0

Pripreme za treći po redu Music Week, najveći regionalni festival popularne muzike, odavno su u toku, a 3. i 4. septembra u parku Ušće na scenu festivala staće neke od najpopularnijih muzičkih zvezda u Srbiji, ali i regionu.

Kako bi javnosti skrenuli pažnju na značaj vakcinacije tokom pandemije korona virusa, organizatori iz kompanije Skymusic u saradnji sa Gradom Beogradom omogućili su besplatne ulaznice za Music Week za sve one koji odluče da se neposredno pre festivala vakcinišu u tzv. “autobusu za vakcinaciju”.

Usled aktuelne pandemije, Belgrade Music Week ove godine odvija se u specifičnim okolnostima, a sve u cilju obezbeđivanja bezbednih uslova za održavanje festivala. Upravo iz tog razloga, svi koji odluče da ove godine posvedoče muzičkom spektaklu a nisu vakcinisani, sada imaju šansu da svoje karte dobiju potpuno besplatno vakcinisanjem u “autobusu za vakcinaciju”.

Prvog i drugog septembra od 12 do 20 časova svi zainteresovani moći će da se vakcinišu ispred TC Ušće gde će autobus biti postavljen, i dobiće na poklon ulaznice za Belgrade Music Week.

“Želimo da motivišemo mlade da se vakcinišu, jer verujemo da je vakcinacija jedini sigurni put ka povratku normalnog života, kao i svih uobičajenih životnih aktivnosti i radosti”, navode u Skymusic-u.

Prvo veče festivala za dobru atmosferu i nezaboravni šou biće zaduženi Coby, Voyage, Nucci, Gazda Paja, Devito, Senidah, Angellina, Tara, Anna Lazarević i DJ Mike Ride. Sledeće veče rezervisano je za spektakl nekih od najzvučnijih imena iz sveta muzike: Jelene Karleuše, Edite, Hurricane, Lexington benda, Kaye i Daniela Kajmakoskog.

Više informacija o ulaznicama, programu i protokolu ulaska na festival možete pogledati na zvaničnoj stranici festivala musicweek.rs

About Post Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *