ŠEST MEDICINSKIH SESTARA ZAVODA ZA STOMATOLOGIJU KRAGUJEVAC DOBROVOLJNO SE PRIJAVILO ZA POMOĆ KOLEGAMA U KOVID BOLNICI

Veliki broj obolelih od COVID-a 19, opteretio je kapacitete Kliničkog centra Kragujevac, pa je pomoć u medicinskom osoblju zatražena od kolega iz Zavoda za stomatologiju.

Tako je danas 6 medicinskih sestara zaposlenih u Zavodu za stomatologiju, dobrovoljno otišlo da radi u tri Korona centra u okviru Kliničkog centra Kragujevac, kako bi nesebično i punog srca pomogle kolegama.

Ovaj plemenit i human gest napravile su Snežana Pavlović, Jasmina Vučković, Tatjana Miloradović, Sanja Sretenović, Tanja Janićijević na čelu sa glavnom sestrom Vericom Djordjević koja je tom prilikom izjavila:” Ponosna sam na svoje koleginice…dakle i Zavod za stomatologiju ima svoje heroje. Hvala kolegama Kliničkog centra Ani Simović i Djoletu, koji su nas lepo primili i ohrabrili. Došli smo u ime kolegijalnosti, da bi podržali i pomogli zdravstvenim radnicima koji su na prvoj liniji borbe protiv opakog virusa, a u nadi da će sugradjani poštovati epidemiološke mere i pomoći svima nama da zajedno pobedimo   i vratimo osmeh na lice u  2021. godini”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.