Radnički pred vratima najvećeg uspeha

0

Rukometaše Radničkog 1964 u jeku borbe za ulazak u najviši rang, očekuje najveći izazov. Ulog je odlazak na finalni turnir najmasovnijeg takmičenja, Kupa Srbije – Final Four

RK Radnički 1964 Kragujevac

RK Radnički 1964 Media Team

Rukometaše Radničkog 1964 u jeku borbe za ulazak u najviši rang, očekuje najveći izazov. Ulog je odlazak na finalni turnir najmasovnijeg takmičenja, Kupa Srbije – Final Four. Prepreka na tom putu je ekipa Mačve iz Bogatića, sa kojima če Kragujevčani ukrstiti koplja u okviru ¼ finala u sredu, 6. marta u hali „Bogatić“. Mačva je trenutno četvrtoplasirana ekipa na tabeli Super B lige, grupa „Sever-Centar“.

Utakmica sa ekipom Mačve će biti za nas novi izazov, jer pobednik odlazi u Smederevo na završnicu Kupa Srbije. Verujem  da će moj tim odigrati utakmicu u visokom ritmu sa snažnom odbranom koja nas je krasila i u utakmici sa Crvenom Zvezdom. Igraćemo pred punom halom u Bogatiću što će za nas biti dodatni motiv da pobedimo iskusne Mačvane. Ekipa Mačve sigurno želi, kao i mi u završnicu Kupa,a ukoliko sprečimo njihove nosioce igre Dragićevića, Kneževića, Jovanovskog, Zarina, mislim da ćemo biti bliži pobedi. Moram istaći da im je trener Mitar Pavlović, sin legendarnog igrača i trenera Metaloplastike iz Šapca, Aleksandra Ace Pavlovića, od koga sam ja puno učio i naučio o trenerskom poslu – najavio je četvrtfinalni meč u Bogatiću šef stručnog štaba Kragujevčana Aleksandar Radosavljević.

Početak utakmice je zakazan za 19 časova a pravdu će deliti sudijski par Darko Stefanović iz Beograda i Branislav Nenadić iz Mladenovca.

Aleksandar Radosavljević, RK Radnički 1964

About Post Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *