Plazma karavan još danas u pešačkoj zoni u Kragujevcu, zabavite se i osvojite Opel Crossland automobil

0

Plazma, neizostavni saputnik svakog putovanja, u okviru velike letnje nagradne igre „Putovanje puno Plazme“organizovala je treći u nizu Plazma karavan koji je  poznato šetalište u ulici Kralja Petra I pretvorio u epicentar zabave za sve generacije. 

U periodu od 10. jula do 14. avgusta 2023. godine Plazma organizuje veliku letnju nagradnu igru “Putovanje puno Plazme” i nagrađuje svoje verne potrošače nagradama punim Plazme. A da je Plazma – za svaki put i uvek puna iznenađenja, ove godine donosi nezaboravnu zabavu gradovima širom Srbije zahvaljujući putujućem Plazma karavanu. Nakon obilaska Požarevca, Beograda i Novog Sada, Plazma Karavan nastavio je svoju avanturu, a ovaj put domaćin je bio grad Kragujevac koji se pretvorio u centar neiscrpne zabave za sve generacije. Preko hiljade posetilaca je zajedno sa svojim najmilijima uživalo u sjajnoj atmosferi i raznim aktivacijama, dok su najmlađi sa oduševljenjem istraživali dečiju zonu.

Jedna od najatraktivnijih aktivacija bio je „Točak sreće“, gde su posetioci imali priliku da osvoje sjajne nagrade, ali i mogućnost da zavire u unutrašnjost fantastičnog Plazma kampera – glavne nagrade “Putovanje puno Plazme” nagradne igre. Plazma kamper pružio je inspiraciju za nezaboravna putovanja, otkrivajući posetiocima udobnost i luksuz. Karavanu su se najviše obradovali najmlađi koji su svojom kreativnošću dečiji kutak pretvorili u pravu umetničku oazu. Naravno, zabava ne bi bila potpuna bez foto kornera, dok je za sve one koji su želeli da pokažu svoju spretnost i brzinu organizovana uzbudljiva mini trka u prebacivanju Plazma keksa iz kutije u kofer. A za one koji su želeli da pokažu svoje fudbalske veštine, tu je bio stoni fudbal. Pored raznih aktivacija, posetioci su mogli da se opuste u chill zoni i uživaju u društvu, i prijatnoj atmosferi.Plazma Karavan nastavlja svoje putovanje i na poslednju destinaciju ove nezaboravne letnje avanture, stiže 11. i 12. avgusta u Niš. Vidimo se u okviru internacionalnog Nišville jazz festival  u periodu od 17.00 do 21.00 časova, gde vas čeka savršena kombinacija raznolike zabave za sve generacije. Budite deo jedinstvenog Plazma letnjeg događaja ispunjenog zabavom, smehom i naravno neodoljivim ukusom Plazme, i obavezno zapratite Plazma_zvanicna Instagram stranicu za više informacija.

 Do sada, Plazma je usrećila 4 dobitnika novim Opel Crossland automobilima, tako da ne propustite priliku da učestvujete u velikoj letnjoj Plazma nagradnoj igri “Putovanje puno Plazme”, jer ostalo je još malo do kraja. Svakog dana očekuje vas 10 Plazma kofera, dok onog najsrećnijeg očekuje fantastičan Plazma kamper Coral Axess 650. Za više informacija posetite www.plazmanagradnaigra.rs

About Post Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *