Novi Probiotik IV generacije napokon na našem tržištu

0
ProbioLact

Od nedavno u našim apotekama možete kupiti revolucionarne probiotske proizvode, Češke kompanije Medipel među kojima i ProbioLact, probiotik IV generacije sa revolucionarnim BIOFILMOM i Lactobacillus acidophilusom koji je stvoren specijalnom tehnologijom kultivacije. 

Povremeno korišćenje probiotika je veoma važno za zdravlje ljudi, jer su istraživanja pokazala da naš imunitet 83% zavisi od funkcije debelog creva, pa ProbioLact mogu preventivno, kao dodatak ishrani, bez lekarskog recepta, koristiti svi koji su stariji od 2 godine jer je neškodljiv.

ProbioLact je jedini probiotik na tržištu sa biofilmom, koji omogućava potpunu zaštitu crevne sluznice i nakon prestanka konzumiranja kapsula. Sadrži 5 probiotskih kultura i 10 milijardi dobrih bakterija u jednoj kapsuli, odlikuje se većom stabilnošću na nižu pH vrednost želudačne kiseline i većom otpornošču na dejstvo antibiotika.

ProbioLact predstavlja revolucionarni proizvod kada su probiotici u pitanju jer donosi čistu bakterijsku kulturu u obliku BIOFILMA koji omogućava dobrim bakterijama da se prilepe uz sluznicu creva i ne izlučuje se kao ostali probiotici, već duže vreme ostaje da štiti crevnu sluznicu, pospešuje izlučenje toksina, nadoknađuje nedostatak probiotskih bakterija i na taj način moduliše imuni sistem pacijenta u pozitivnom smeru. 

Preporučuje se:
– Preventivno za pojačanje imuniteta
– Kod zatvora, nadimanja i nervoznih creva
– Pacijentima koji koriste antibiotsku terapiju
– Kod crevnih oboljenja (infektivne i neinfektivne diareje)
– Kod Kronove bolesti i ulceroznog kolitisa
– Kod Helicobacter pilory
– Kod pacijenata na biološkoj terapiji kao modulator imunosistema

About Post Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *