Nova laboratorija za medicinsku biohemiju u Kragujevcu – MS LAB! Uz 20% popusta zakažite termin telefonom bez rizika od zaraze COVID-om 19.

U Kragujevcu je nedavno počela sa radom najsavremenija laboratorija za medicinsku biohemiju MS Lab, a nalazi se u Smallvill-u nedaleko od S.C. Kragujevac Plaza. Naročita pažnja posvećena je zaštiti pacijenata od moguće zaraze COVIDOM-om 19, što se postiže sistemom zakazivanja termina putem telefona 034 25 68 68 i 066 280 520.

MS LAB odobrava popust od 20% na sve analize do kraja godine. Pored standarnih analiza kao što su velika i mala krvna lista, provera nivoa šećera u krvi, vitamina D, D dimer, CRP, analiza urina… vrši širok spektar hematoloških, biohemijskih, imunoloških i drugih analiza.
Svi BUDUĆI RODITELJI koji žele da budu sigurni u zdravlje bebe još na početku trudnoće u MS Labu mogu uraditi najsavremeniji prenatalni VERIFI TEST ZA TRUDNICE, američke laboratorije Illumine iz Kalifonije. Test je bezbolan i veoma pouzdan, analiza se vrši iz jedne epruvete krvi trudnice i potpuno je bezbedan po zdravlje majke i bebe. VERIFI TEST ZA TRUDNICE, daje precizne rezultate o genetskom zdravlju bebe već od 10. nedelje trudnoće.

Najsavremeniji aparati, stručno osoblje garantuje tačnost i pouzadnost rezultata.

Radno vreme je od 08 do 16 časova radnim danima. Telefoni su 034 25 68 68 i 066 280 520

Leave a Reply

Your email address will not be published.