Horoskop od 15. do 30. aprila 2019. godine

0

15-30. april 2019. godine

OVAN (21. mart – 20. april)

Ulazite u povoljniji period i nastojte da ga maksimalno iskoristite. Ulaskom Merkura i Venere u vaš znak, bićete u prilici da mnoge probleme koji su vam prethodnih meseci izgledali nerešivi, sada rešite, što argumentima, što vlastitim šarmom. Angažujte se na poslovnom planu, jer će rezultati biti vidljivi. Sada ste u prilici da vaše ideje i predlozi budu  prihvaćeni. I situacija na emotivnom planu ulazi u stabilnu fazu. Oko 22. u mesecu, moguća su iznenađenja vezano za prilive i odlive novca. Oprez u saobraćaju je nužan oko 26. u mesecu. To je inače  period kada treba da se čuvate povreda bilo koje vrste. 

BIK (21. april – 21. maj)

Period koji je pred vama, donosi inteziviranje aktivnosti u svim oblastima života. Situacija na poslovnom planu je u principu stabilna, ali ćete i dalje biti prinuđeni da pravite kompromise. Čućete i neke informacije koje će tražiti diskreciju, pa budite suzdržani u komentarima. Ulaskom Venere u vaše polje tajni, nekima od vas će doneti flertove i paralelne veze. Vi koji ste rođeni samim početkom znaka, oko 22. aprila, očekujte iznenadne situacije. Troškovi su vam gotovo izvesni. Izbegavajte nepotrebne izdatke i čuvajte se prevara i šteta, krajem meseca.

BLIZANCI (22. maj – 21. jun)

Planetarna situacija u narednom periodu vam prilično ide u korist. Izašli ste iz haotične i zamršene faze. Sada kada vam prilike idu na ruku, gledajte da obuzdate vlastitu brzopletost, kako ne biste sami sebi napravili probleme tamo gde ih nema. Posebno budite oprezni oko 26. aprila, jer su sve šanse tu da se zaletite i napravite grešku u koracima, a time i nanesete sebi štetu. Izbegavajte sve rizike oko 22. u mesecu. Rashodi su vam mogući, ali je verovatno da se radi o manjim iznosima. Emotivno ste u povoljnom periodu, pa je vreme i da se uozbiljite i odlučite šta zapravo hoćete.

RAK (22. jun – 22. jul)

Sunce iz sazvežđa Bika će vam doneti novu energiju, pa ćete biti u prilici da lakše odgovorite izazovima koji će biti pred vama. Period nije lak, jer će vas okruženje zasipati zahtevima, a nije isključeno da ćete biti uslovljavani i nekakvim rokovima. Izbegavajte konflikte, posebno vezano za radno okruženje, usaglasite obaveze sa datim terminima koliko je to moguće i naterajte sebe da sačuvate smirenost. Oko nastupajućih praznika, možda dođe do promene nekih planova, pogotovo ako su vezani za putovanja. Oprezno sa prijateljima. Ne prenosite nervozu na partnera.

LAV (23. jul – 22. avgust)

Lavovi su u milosti planetarnih energija, pa bi dobro bilo da period, do kraja ovog meseca, maksimalno iskoriste za realizaciju planova. Povoljan vam je period za pregovore i dogovore, komunikacije inače, ali i priliv novca. Venera iz sazvežđa Ovna obećava veoma interesantan i povoljan razvoj događaja u vezama i brakovima. Rođeni samim početkom znaka bi se oko 22. u mesecu mogli suočiti sa nekakvim iznenadnim okolnostima. Ne izlažite se rizicima. Oko 26. aprila se čuvajte situacija koje bi mogle doneti nepotrebne rashode ili štetu.

DEVICA (23. avgust – 22. septembar)

Rođeni početkom znaka bi u nastupajućem periodu mogli započeti nešto novo. Nekima od vas su moguća i  iznenađenja, koja bi nosila konkretnu korist, ili bar nekakvo zadovoljstvo. Inače, Device su izašle iz faze nesporazuma i haotičnih okolnosti, tako da će sada znati kako i u kom pravcu da usmere kreativnu energiju. I situacija u partnerskim odnosima je stabilizovana, mnogi nesporazumi i nejasnoće su razrešeni, tako da ćete i u ovoj oblasti života profunkcionisati. Mogući su vam novčani prilivi ili neka druga vrsta koristi. Oprezno u saobraćaju u danima predstojećih praznika.

VAGA (23. septembar – 23. oktobar)

Sada će već ići sve mnogo lakše. Izašli ste iz faze haosa i sada je na vama da energiju usmerite organizovano i konstruktivno. U kontaktima sa autoritetima budite spremni na kompromise, poštujte propisane procedure i to bi trebalo da bude sasvim dovoljno da u nastupajućem periodu funkcionišete u normalnim okolnostima. Moguća su vam putovanja. Na emotivnom planu, mnogima od vas su mogući izazovi, flertovi, novi susreti. Krajem meseca nije isključeno da dođe do promene nekakvih planova.

ŠKORPIJA (24. oktobar – 22. novembar)

Ukoliko ste u prethodnom periodu imali dovoljno strpljenja da u krajnje haotičnim okolnostima ne iskomplikujete sebi život, sada je vreme da startujete. Na poslovnom planu su na pomolu nove mogućnosti, a period je povoljan za pregovore i ugovore. Bićete i u mogućnosti da sagovorniku nametnete neke svoje uslove, ili da bar korigujete ponuđeno. Mnoge od vas očekuje priliv novca. Ako ste rođeni samim početkom znaka, budite u svemu oprezniji oko 22. aprila, jer vam jemoguća nekakva iznenadna okolnost.

STRELAC (23. novembar – 21. decembar)

Haotičan period je iza vas. Merkur i Venera upravo ulaze u, vama prijateljski znak Ovna, pa ćete biti kao preporođeni. Otvaraju vam se povoljne mogućnosti na poslovnom planu. Inteziviraće se komunikacije, povoljno je za dogovore, zaključivanje ugovora, tako da je vreme da  usmerite energiju na poslovni plan. Emotivno ste takođe, u veoma dobroj fazi i evidentno je da ćete biti aktivni i u ovoj oblasti života. Oni koji su u stabilnim vezama ili brakovima bi trebali biti oprezni oko 26. aprila. Čuvajte se brzopletosti i vlastitih preuranjenih, ili prenagljenih reakcija.

JARAC (22. decembar – 20. januar)

Period koji je pred vama je nešto naporniji u odnosu na prethodni. Sa nešto više napora ćete funkcionisati. Očekuje vas obilje novih informacija, tako da će  vas intezivna komunikacija  dovesti do potpunog zamora. Verovatno je da će mnoge aktivnosti biti vezane za rokove, što će situaciju učiniti još složenijom. Rođeni samim početkom znaka će oko 22. aprila  biti suočeni sa nekakvim iznenadnim okolnostima, koje bi za mnoge od vas mogle označiti i naznake nekavog novog početka. Krajem meseca usporite u svim oblastima, jer nije isključeno da biste mogli napraviti grešku.

VODOLIJA (21. januar – 19. februar)

Planetarna situacija vam ide u prilog. Nastojte da drugu polovinu aprila iskoristite da rešite sve ono što vas je već duže vreme sputavalo i stvaralo zastoje. Što više komunikacija i razmena informacija bi vam doneli putokaze i smernice za određene benefite.Na poslovnom planu su vam mogući i nekakvi novi početci ili bar promene u okviru postojećeg. Očekujte i nešto bolju finansijsku situaciju, ali vodite računa  da krajem meseca ne potrošite više nego što ste planirali. Ulaskom Venere u znak Ovna, mnoge Vodolije će biti emotivno probuđene.

RIBE (20. februar – 20. mart)

Konačno ćete lakše disati. Dugo ste bili izloženi haotičnim planetarnim uticajima, pa je verovatno da više ni sami sa sobom niste znali kuda ćete i šta ćete.Tokom druge polovine aprila ćete imati utisak da ste izašli iz guste magle. Nejasnoće će biti razrešene, kao i dileme koje su vas sputavale da krenete ka ciljevima. Na poslovnom planu je solidno i bez većih poteškoća. Očekujte priliv novca. Emotivno ste u dobroj fazi, neke dileme ćete i tu prevazići. Krajem meseca je moguća promena nekakvih planova. Prilagodite se okolnostima.

About Post Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *