MLADI KUVAR DJORDJE BUBANJA I MAJA BRAVO KUVAJU ZA UGROŽENE PORODICE U KRAGUJEVCU U SARADNJI SA UDRUŽENJEM “BANKA HRANE “

Mladi kuvar Djordje Bubanja koji se vratio u Kragujevac po zatvaranju restorana u Novom Sadu, gde je radio, na Facebook stranici “POMOĆ KRAGUJEVČANKAMA”čiji je osnivač Jovana Radivojević, izrazio je želju da kuva za ugrožene porodice sa decom. Ovu inicijativu je svesrdno podržala  radio voditeljka do nedavno poznata kao MAJA BRAVO, a sada vlasnica internet RADIJA M, koja se već duže vreme uspešno  bavi  humanitarnim radom.  Odmah je kontaktirala udruženje “Banka Hrane”, obezbedila kuhinju u restoranu “Bumbar Nosuljko” koji se nalazi nedaleko od spomenika Jovanu Ristiću, volontere nevladine organizacije “Posle kiše” koji će dostavljati hranu i firme koji će donirati  namirnice i ambalažu u kojoj će se hrana pakovati. Pozivu su se odazvali: Kuč kompani, Mljacko, Euroline, VInhigijena, Voćko, Kraljev Dvor i projni pojedinci.

Pozivamo i druge donatore da se priključe ovoj “Veseloj kuhinji” koja će svakog dana pripremati oko 100 obroka za ugrožene porodice u Kragujevcu i okolini.

Leave a Reply

Your email address will not be published.