Kragujevčani razgrabili aranžmane za doček Nove godine na egzotičnim destinacijama

0

Novogodišnji aranžmani za Keniju, Maldive, Dubai, Sejšle i Tajland u kragujevačkim turističkim agencijama su rasprodati. Ko ostane može dočekati Novu godinu na gradskom trgu uz „Riblju čorbu“. Cene dočeka u hotelima kreću se od od 3.800 do 5.300 dinara. A mnogi će se opredeliti za kućnu varjantu dočeka, uz recimo piletinu iz Lidla po ceni od 120 din za kilogram na akciji.

Nova godina

Podaci iz najpoznatijih turističkih agencija u Kragujevcu govore o tome da će mnogi kragujevčani Novu godinu dočekati na dalekim destinacijama.

Kako saznajemo preko agencije „Prestige Plus Tours“, cela jedna grupa, Novu godinu će dočekati na safariju u Keniji, a ovo zadovoljstvo će ih koštati 1.380 eura po osobi + avio prevoz. Ista agencija prodala je veći broj devetodnevnih aranžmana za doček na Sejšlima po ceni od 4.199 eura za dve osobe u „all inclusive“ varijanti. Prodati su i novogodišnji aranžmani za Maldive (1.923 eura po osobi), Tajland (9 noćenja, Bangkok i Puket – 1.670 eura po osobi) i ove godine naročito atraktivan Sarm El Seik (avion, 5 noći, „all inclusive“ za 769 eura po osobi).

U agenciji „Holiday“ planuo je šestodnevni doček Nove godine u Madridu (tri noćenja sa doručkom + avio prevoz) po ceni od 523 eura, a u agenciji „Pendulina“ su nam rekli da su najviše prodavani novogodišnji izleti bez noćenja (po sistemu dođi, dočekaj, uradi slefi i vrati se) u Budimpešti i Beču po ceni od 25 do 35 eura.

Za one koji ostaju, Grad Kragujevac je priredio doček uz „Riblju čorbu“, a „Lidil market“ (kod starijih dama poznatiji pod nazivom „Linda“) novogodišnju piletinu na akciji po ceni od 120 dinara za kilo.

Novu godinu možete dočekati i u jednom od kragujevačkih restorana ili hotela. Doček Nove godine u hotelu „Kragujevac“ košta 4.800 dinara, a pored domaćih, u sali će biti i 320 gostiju iz Bugarske. Cena dočeka u „Plavoj sali“ hotela „Šumarice“, gde će goste zabavljati Šebek Band je 4.900 dinara, a u „Ženevi lux“ za doček treba izdvojiti od 4.100 do 5.300 dinara (zavisno od pozicije stola). 

Najbolji odnos kavlitet cena nudi nedavno renoviran restoran „Jezero“, gde Novu godinu možete dočekati za samo 3.800 dinara.

About Post Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *