KORONA VIRUS – UBIĆE NAS RAKIJA, BELI LUK I SLANINA

Korona virus se lako širi, a prema istraživanjima 42% stanovništva u Šumadijii veruje da im “KORONA” ne može ništa, ako jedu slaninu, beli luk i piju rakiju… ŠTO JE APSOLUTNO NETAČNO.

Ovaj virus se prenosi RUKOVANJEM, LJUBLJENJEM, PIPANJEM RUKAMA, KVAKA, GELENDERA i svega što je moglo doći u kontakt sa zaraženim osobama kojih sigurno ima sve više. Kako? Pa lepo. Period od kad se neko zarazi Korona virusom pa do pojave temperature i prvih simptoma traje i do 15 dana. U tom periodu, koji se zove PERIOD INKUBACIJE, osoba se dobro oseća I NESVESNA JE DA JE ZARAŽENA I DA MOŽE DA PRENESE VIRUS svakom sa kim se pozdravi, pije iz iste čaše i preko predmeta koje pipa, pa čak i novca. Na taj način samo jedan zaraženi, pre nego što je otkrio da ima korona virus, može da zarazi i do 100 ljudi!!!

Kako se zaštititi od korona virusa? Kupite gumene rukavice koje ćete nositi kada idete u prodavnicu, redovno perite ruke i kad god možete čistite ih alkoholom ili alkoholnim gelom, ne zdravite se, ne ljubite i držite sagovornike na distanci od najmanje pola metra… ne idite u trežne centre i zatvorene prostore gde boravi više od 50 ljudi. Sve stvari koje unesete u kuću, uključujući i zapakovane namernice poprskajte ili prebrišite alkoholom ili rastvorom asepsola, a voće i povrće držite bar 15 minuta u vodenom rastvoru sode-bikarbne pošto ga donesete iz marketa. Alkoholom koji ste stavili u sprej bočicu poprskajte i jaknu u kojoj ste duže vreme boravili napolju i odložite je na terasu. Prostor ispred ulaznih vrata i kvake poprskajte slabim rastvorom Domestosa, koji je hlorno dezinfekciono sredstvo. Slabim rastvorom Domestosa poprskajte djon obuće kada ulazite u kuću.

Drugi način da se odbranite od KORONA VIRUSA je jačanje sopstvenog imuniteta. U tome će vam donekle mogu pomoći beli luk, ZINK, VITAMIN C, DJUMBIR, SPIRULINU (alga u tabletama koja jača imuni sistem). Neki inostrani portali, poput u svetu uglednog portala Anthony Williama preporučuju L-LIZIN (aminokiselina koja usporava reprodukciju virusa) koji ćete teško naći u našim apotekama i ulje MAČIJE KANDZE koje sadrži niz aktivnih sastojaka koji pojačavaju imunosistem i smanjuju zapaljenja u organizmu (procijanidolni oligomeri i glikozidikinovske kiseline) koji imaju višestruko korisno dejstvo. Svakako pre uzimanja ovih preparata savetujemo konsultaciju sa vašim lekarom, jer neki od njih imaju i neželjena dejstva. Tako recimo vitamin C ne treba uzimati ako ste skloni stvaranju kamena u bubregu, a od spiruline može da vam skoči krvni pritisak…

Kada je ishrana u pitanju treba izbegavati hranu kojom se virusi hrane, a to je pre svega GLUTEN, MLEČNI PROIZVODI I MASTI, pa vam SLANINA neće pomoći već odmoći… kada su RAKIJA i ALKOHOLNA pića u pitanju, ona će organizmu samo opteretiti jetru, koja pod tim teretom neće moći normalno da vrši svoju funkciju čistača krvi, pa će samim tim pasti odbrambena sposobnost organizma.

Leave a Reply

Your email address will not be published.