Iskoristite šansu za sticanje obrazovanja i zapošljavanje

0

Pored obrazovnih ustanova različitih profila iz Kragujevca, na Sajmu će biti prisutno oko 25 visokoobrazovnih institucija iz drugih gradova, među kojima Tehnološko-metalurški fakultet iz Beograda, Univerzitet Metropoliten Beograd, Fakultet Sporta iz Niša, Farmaceutski fakultet iz Novog Sada

Šumadija sajam Kragujevac

Na Šumadija sajmu u Kragujevcu, 28. i 29. marta, svi zaintersovani će moći da posete 12. ŠUMADIJSKI SAJAM OBRAZOVANJA I ZAPOŠLJAVANJA, koji će se održati pod pokroviteljstvom Grada Kragujevca i u saradnji sa Nacionalnom službom za zapošljavanje.

Biće to jedinstvena prilika da svi nezaposleni konkurišu na brojna radna mesta, koja će realno biti u ponudi na BERZI ZAPOŠLJAVANJA. Za razliku od proteklih godina gde su ponuđači uglavnom samo „sakupljali“ CV-je, ove godine će se, kako saznajemo, sa realnom potrebom za radnicima određenih profila pojaviti ozbiljne kompanije kao što su „Siemens“, „Milanović Inženjering“, „Adecco“, „Forma Ideale“… a najveća potražnja ove godine biće za ekonomistima, bravarima, mašinskim inženjerima i industrijskim menadžerima.

Pored obrazovnih ustanova različitih profila iz Kragujevca, na Sajmu će biti prisutno oko 25 visokoobrazovnih institucija iz drugih gradova, među kojima Tehnološko-metalurški fakultet iz Beograda, Univerzitet Metropoliten Beograd, Fakultet Sporta iz Niša, Farmaceutski fakultet iz Novog Sada. Na štandovima fakulteta, svi zainteresovani moći će da saznaju informacije o potrebnom broju bodova za prolaznost na upisu i ostale informacije o školovanju.

Radno vreme Sajma je od 10 do 17 časova, na Vas čeka preko 100 izlagača, a ulaz i parking su besplatni.

About Post Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *