Gejming mašinerija u Šumadiji: stiže prvi „KlikCon“

0

„KlikCon“, koji će debitovati od 10. do 12. maja na Šumadija sajmu, ulazi u sferu značajnih događaja za Centralnu Srbiju jer će, pored ljubitelja elektronske i tradicionalne zabave, okupiti i IT kompanije, predavače, kao i potencijalne investitore, te posetiocima predstaviti mogućnosti napretka kroz gejming i unapređenje IT sektora uopšte

KlikCon

Kragujevac će dobiti svoj prvi sajam igara, popularne kulture i informacionih tehnologija, prvo veliko dešavanje ovog tipa van područja Beograda.

„KlikCon“, koji će debitovati od 10. do 12. maja na Šumadija sajmu, ulazi u sferu značajnih događaja za Centralnu Srbiju jer će, pored ljubitelja elektronske i tradicionalne zabave, okupiti i IT kompanije, predavače, kao i potencijalne investitore, te posetiocima predstaviti mogućnosti napretka kroz gejming i unapređenje IT sektora uopšte.

Organizatori napominju da industrija zabave odavno podrazumeva sadržaje za celu porodicu i sve uzraste i apsolutno svako će moći da na KlikCon-u otkrije nešto što ga zanima – od društvenih igara „stare škole“ do „eSports“ turnira u najpopularnijim kompjuterskim igrama, od najboljih „kosplej“ umetnika do najpopularnijih filmskih i TV franšiza.

Kroz mnogobrojne zabavne, edukativne, ali i humanitarne sadržaje, KlikCon će se pridružiti događajima koji promovišu digitalizaciju Srbije.

Zbog toga će ovu manifestaciju u svom prvom izdanju, kao partner iste, podržati i njen „stariji brat“, najveći festival igara i pop kulture u regionu – beogradski Games.con.

Od klikera do kompjutera – KlikCon se sprema da ponudi kompletnu industriju zabave svim Kragujevčanima, ali i posetiocima iz cele Srbije.

About Post Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *