Celokupna ponuda Agro kredita Direktne Banke na Šumadijskom sajmu poljoprivrede

0
Direktna Banka

Direktna Banka će na 16. Šumadijskom poljoprivrednom sajmu u Kragujevcu, koji se održava od 05. do 08. septembra, promovisati svoju ponudu Agro kredita za osnovna i obrtna sredstva. Ovi kratkoročni i dugoročni dinarski krediti, za finansiranje nabavke sredstava i ulaganja u poslovne aktivnosti, osmišljeni su tako da pruže kompletnu podršku razvoju poslovanja registrovanih porodičnih poljoprivrednih gazdinstava.

Agro kredite za osnovna sredstva Direktna Banka odobrava za kupovinu višegodišnjih zasada, poljoprivrednog zemljišta, osnovnog stada, nove opreme i mehanizacije, kao i kupovinu, izgradnju ili adaptaciju poljoprivrednih objekata. Ovi krediti imaju rok otplate do 60 meseci i odobravaju se u maksimalnom iznosu do tri miliona dinara. Posebna pogodnost kredita za izgradnju, adaptaciju ili kupovinu višegodišnjih zasada, sa mesečnim i tromesečnim anuitetima, jeste mogućnost izbora grejs perioda od 3 ili 6 meseci, koji je uključen u ukupan period otplate.

U ponudi Banke su i kratkoročni i dugoročni dinarski krediti sa fiksnom kamatnom stopom, za finansiranje nabavke robe, sirovina, materijala, gotovih proizvoda i usluga u poljoprivrednoj proizvodnji. Ovi krediti se odobravaju bez depozita i učešća, takođe u maksimalnom iznosu do tri miliona dinara.

Direktna Banka je, uz Agro kredite za osnovna i obrtna sredstva, u saradnji sa lokalnim samoupravama omogućila i dinarske subvencionisane kredite namenjene poljoprivrednicima koji se bave stočarstvom, ratarstvom, povrtarstvom i voćarstvom. Na ovaj način, kreditnom ponudom Banke obuhvaćeni su svi aspekti poslovanja agrarnog sektora uz odgovarajuću finansijsku podršku za dalji razvoj i unapređenje poljoprivrednog gazdinstva – istakao je Dragan Pejčinović, regionalni direktor Direktne Banke.

Svi zainteresovani poljoprivrednici će na štandu Direktne Banke u Hali 1 Šumadijskog sajma, kao i u 47 ekspozitura širom Srbije, od bankarskih savetnika moći da saznaju kako da na najbrži način obezbede adekvatnu finansijsku podršku za svoje poljoprivredno gazdinstvo.

About Post Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *